c club min

چگونه نمایش وضعیت فعالیت در اینستاگرام را غیرفعال کنیم؟

چگونه نمایش وضعیت فعالیت در اینستاگرام را غیرفعال کنیم؟
02 بهمن 1396
امتیاز شما به این مطلب
(0 رای‌ها)

چند روزی است که خبر اضافه شدن قابلیت نمایش وضعیت فعالیت به اپلیکیشن اینستاگرام منتشرشده است و تعدادی از کاربران توانستند به این قابلیت دسترسی داشته باشند. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد تا آخرین زمانی که یکی از دوستانشان یا کسانی که به آن‌ها پیام دادند در اینستاگرام فعال بودند را در کنار نام آن‌ها ببینند. همان‌طور که قبلا نیز گفتیم، این قابلیت اگرچه به‌صورت انتخابی در اختیار کاربران قرارگرفته است، اما به‌صورت پیش‌فرض فعال است و اگر کاربری نخواهد وضعیت فعالیتش در اینستاگرام را با دیگران به اشتراک بگذارد می‌تواند آن را غیرفعال کند.

برای غیرفعال کردن این قابلیت، کافی است در اپلیکیشن اینستاگرام به تب پروفایل بروید و سپس گزینه تنظیمات را انتخاب کنید. در بخش تنظیمات گزینه‌ای با نام Show Activity Status وجود دارد که می‌توانید آن را غیرفعال کنید تا وضعیت فعالیت شما در اینستاگرام از دید دیگران مخفی بماند.

البته، به یاد داشته باشید که با غیرفعال کردن این قابلیت، نه‌تنها وضعیت فعالیت شما برای دیگران به نمایش در‌نمی‌آید، بلکه نمی‌توانید وضعیت فعالیت سایر کاربران را نیز ببینید.

 

مایکروتل پلاس

مایکروتل پلاس

برای ارسال نظر خود لطفا ثبت نام کنید و یا وارد شوید